Over mijzelf

Ik ben Miranda Elkhuizen

In 2004 ben ik begonnen als leerkracht in het voorgezet speciaal onderwijs. Zeventien jaar later kan je mij hier nog steeds vinden. Het werken met leerlingen met een verstandelijke beperking vind ik fijn. Ik begeleid de leerlingen in het proces van 'Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?', om uiteindelijk zo goed mogelijk de maatschappij in te gaan. 

In 2015 kwam ik tot de conclusie dat ik meer hulp wilde bieden aan leerlingen die ik als leerkracht niet kon geven. Ik ben de opleiding voor speltherapeut gestart op de Hogeschool in Utrecht. In 2017 ben ik hier afgestudeerd. Naast leerkracht ben ik ook een aantal uur speltherapie in de week gaan geven.

In augustus 2021 ben ik mijn eigen bedrijf 'Miranda Elkhuizen Speltherapeut & Trainer' gestart. Met mijn bedrijf wil ik speltherapie bieden aan mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 70 jaar. Daarnaast wil ik leerlingen op het Voorgezet onderwijs begeleiding bieden met hoe je kan leren, snel leren lezen en plannen. Ik gebruik mijn kennis met als doel anderen verder te helpen.

Ik geef je graag nieuwe inzichten!