Over mijzelf

Ik ben Miranda Elkhuizen

Van 2004 tot en met oktober 2022 ben ik leerkracht in het voorgezet speciaal onderwijs geweest. Het werken met leerlingen met een verstandelijke beperking vond ik fijn. Ik begeleidde de leerlingen in het proces van 'Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?', om uiteindelijk zo goed mogelijk de maatschappij in te gaan. 

In 2015 kwam ik tot de conclusie dat ik meer hulp wilde bieden aan leerlingen die ik als leerkracht niet kon geven. Ik ben de opleiding voor speltherapeut gestart op de Hogeschool in Amsterdam. In 2017 ben ik hiervoor afgestudeerd. Naast leerkracht ben ik ook een aantal uur speltherapie in de week gaan geven.

In augustus 2021 ben ik mijn eigen bedrijf 'Miranda Elkhuizen Speltherapeut & Trainer' gestart. Met mijn bedrijf wil ik speltherapie bieden aan mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 70 jaar. Daarnaast wil ik leerlingen op het Voorgezet onderwijs begeleiding bieden met hoe je kan leren, snel leren lezen en plannen. Ik gebruik mijn kennis met als doel anderen verder te helpen.

Ik geef je graag nieuwe inzichten!